Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠ Τεχνική Βοήθεια 2014-2020

  Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και ΤουρισμούΕυρωπαϊκή ΈνωσηΕΣΠΑ 2014-2020

 Ροές Δεδομένων RSS

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Τα αρχικά RSS σημαίνουν Really Simple Syndication (ή Rich Site Summary) και αντιπροσωπεύουν ένα πρότυπο που βασίζεται στην γλώσσα XML και επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη προσφορά περιεχομένου, όπως τίτλους ειδήσεων, ανακοινώσεις κ.α.

Με την βοήθεια των RSS feeds (δηλαδή των ροών RSS) μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του site προβάλλοντας τους τίτλους και περιορισμένα αποσπάσματα του περιεχομένου.

Παρακάτω παρουσιάζονται όλες οι ροές RSS που προσφέρει το espa.gr και μπορείτε να επιλέξετε αυτές που σας ενδιαφέρουν, πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Διαθέσιμες ροές περιεχομένου (RSS Feeds)

Νέα και ανακοινώσεις

Τελευταία νέα

Προσκλήσεις - Προκηρύξεις

Οι τελευταίες προσκλήσεις και προκηρύξεις που δημοσιεύθηκαν

Διαγωνισμοί - Διακηρύξεις

Νέοι διαγωνιμοί και διακηρύξεις

 

Πώς μπορώ να διαβάσω ένα RSS feed;

Οι σύγχρονοι φυλλομετρητές υποστηρίζουν το πρότυπο RSS με τη χρήση πρόσθετων (extension, add-on) που εγκαθίστανται εύκολα και το περιεχόμενό τους προβάλλεται στο παράθυρο του browser. Μπορείτε, επίσης, να αποθηκεύσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του RSS feed στα «Αγαπημένα» ή στους «Σελιδοδείκτες» για ευκολότερη πρόσβαση. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισής τους ή να ενεργοποιήσετε την ανάγνωσή τους μέσω Outlook.

Παραδείγματα εφαρμογών για την ανάγνωση RSS:

Όροι χρήσης

Τα RSS feeds παρέχονται εντελώς δωρεάν και μπορείτε να προβάλλετε το περιεχόμενό τους στον προσωπικό υπολογιστή σας χωρίς περιορισμούς. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ροή RSS για εμπορικούς σκοπούς ή να την ενσωματώσετε στον δικτυακό τόπο που διατηρείτε, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της πύλης.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 23/03/2022